Willem II BETROKKEN

Willem II BETROKKEN

Vrienden van

Stichting Willem II Betrokken heeft onder andere bestaansrecht door donaties en sponsoring. Hier zijn wij erg dankbaar voor. Wilt u ook een bijdrage leveren aan de maatschappelijke projecten die Willem II in Tilburg en omstreken steunt en (mede) organiseert, dan kan dit op de volgende manieren:

Vriend van

Bent u supporter van Willem II, inwoner van Tilburg of anderszins betrokken bij maatschappelijke projecten en/of Willem II en wilt u iets bijdragen? Voor een bijdrage van 10, 25, 50 of 100 euro bent u een jaar lang vriend van onze stichting. U wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten die Stichting Willem II Betrokken (mede) organiseert. U vult eenmalig een automatisch incassoformulier in.

Partner van

Bent u ondernemer, supporter van Willem II, inwoner van Tilburg, wellicht al sponsor van Willem II, maar draagt u ook dit initiatief een warm hart toe? Voor een bijdrage van 250, 500, 750 of 1000 euro bent u een jaar lang partner van onze stichting. U wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten die Stichting Willem II Betrokken (mede) organiseert en hebt u ideeën om de samenwerking voor beide partijen te versterken, bespreken we deze graag op maat met u. Wilt u liever een bijdrage "in natura" leveren, dan kan dat ook. Wij horen graag welke diensten en/of materialen we in kunnen zetten.

Projectsponsor

Wilt u uw naam en sponsoring verbinden aan een specifiek project, dan kan dit uiteraard ook. Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Donateur

U wilt donateur worden en zelf de bijdrage bepalen? Dat kan uiteraard altijd. U bent vrij om een donatie te storten op onze bankrekening
NL 33 RABO 0313 1458 22

Wilt u vriend, partner of projectsponsor worden?

Neem contact op met Suzanne Albregts via wiibetrokken@willem-ii.nl of via 06-30645716.